Bli kjent med englenes stemme!

 

ABBONER PÅ SPIRITUELL COACHING, ONLINE KURS & LYSMEDITASJONER!

Du har nå mulighet til å lære mer om hvordan du kan gå lysveien! Englenes stemme er viktigere enn noen gang i Norge. Alle, inkludert healere, coacher, sjamaner og medium kan ha nytte av å være medlem av Engleportalen og ta Engle Coach kurset, for å aktivere sjelsminnet om at englene er portalen til den gudommelige kraften som er iboende i hver og en av oss. I Medlemsportalen har du mulighet for både årsmedlemsskap og månedsmedlemsskap, som gir deg tilgang til lysmeditasjoner, kurs og Spirituell Coaching når du selv ønsker det.

Bli Medlem i Engleportalen

Bli kjent med englenes stemme!

Du har nå mulighet til å lære mer om hvordan du kan gå lysveien! Englenes stemme er viktigere enn noen gang i Norge. Alle inkludert healere, coacher, sjamaner og medium kan ha nytte av å være medlem av Engleportalen eller ta Engle Coach kurset, for å aktivere sjelsminnet om at englene er portalen til den gudommelige kraften som er iboende i hver og en av oss.

Bli medlem av Engleportalen

Hvordan skape et godt liv med englene?


Gjennom englene kan vi nå nye dimensjoner i oss selv og rundt oss. Englenes veiledning og stemme er trygg og fylt med kjærlighet, og vil veilede deg på sjelsveien, som er fritt for ego. I  den felles bevisstheten i Norge nå, så ligger det til rette for lysarbeidere å stå i sin kraft og gjennomføre lysarbeidet sitt, så lenge man ivaretar sin sjels kraft og slipper ego. Det er dette Engleportalen vil hjelpe deg med! Engleportalen gir deg mulighet til å abbonere på Spirituell Coaching, Online kurs & Lysmeditasjoner! Her finner du alt i en portal. Om du ønsker kun en session, eller om du ønsker langsiktig oppfølging, så kan Engleportalen bistå din reise på lysveien!

 

Bli kjent med englene på 4 måter  i Engleportalen!

Englemeditasjoner

Bli kjent med englene og lysvesen gjennom 70+ Englemeditasjoner kanalisert fra lyset gjennom englene. Ved å lytte til meditasjonene, så kan du lettere lytte til din egen sjels stemme og finne de svarene du søker. Englemeditasjonene hjelper deg med "spirituelt vedlikehold", ved å rense aura og oppnå kontakt med høyfrekvente energier. Her får du guidede meditasjoner, affirmasjoner og aktiveringer. Nye meditasjoner kommer månedlig.

Bli kvalifisert Engle Coach (online)

Bli kvalifisert Engle Coach med Linn Angell. Her lærer du høysensitiv coaching i kjærlighet! Kurset er utarbeidet slik at du med letthet og i ditt eget tempo vil lære hvordan du bruker suksessfull Engle Coaching i praksis. Du lærer englekommunikasjon, hvordan du ivaretar deg selv som høysensitiv, og hvordan du kan hjelpe andre ved hjelp av englene.
6 ukers online kurs. Du kan bli kvalifisert med 2 mnd medlemsskap!

Spirituell Coaching

Linn Angell kan bistå deg med livsveiledning og lyshealing ved å kanalisere englenes kjærlige budskap til deg. Spesialfelt hos Linn Angell er å hjelpe deg med å slippe karma, bistå din reise mot den nye jorda, og clearing off the dark! En session kan inneholde energireading, sjelshealing, kanalisering, og coaching. Gjennom ulike abonement løsninger, så bestiller du Spirituell Coaching inne i medlemsportalen.

Mini-kurs

Bli kjent med lysguider for den nye jorden. Her får du Aktiveringsprogram & Mini-kurs, hvor du blir kjent med våre lysguider for den nye jorden. Her får du beskyttelse og støtte på lysvegen! Mini-kursene inneholder: Leksjon, Meditasjon, Aktivering, og Arbeidsbok. Aktiveringsprogram inneholder aktiveringer som er kanalisert for å gi deg lysoppgraderinger med englene.
1-2 nye Mini-kurs blir lagt ut hvert år.

 

Alt i en og samme portal!

I Engleportalen får du tilhgang til alt innhold for en sum i måneden. Du kan se på det som en investering i månedlig spirituell coaching, hvor du også får tilgang til lysmeditasjoner, onlinekurs, og minikurs! Alt på et sted, til en pris per måned:)

Invister i lysvegen!
Engleportalen ønsker å gi deg helhetlig oppfølging på lysvegen, og kan gi deg Sessions i tillegg til de kurs og meditasjoner som du finner inne i portalen. Som Månedsmedlem og Årsmedlem får du unike tilbud på Sessions hver måned. Alt innhold er tilgjengelig for deg umiddelbart ved innmelding/betaling, inkludert kalender for booking av session. Avregistrer deg når du ønsker. Det er ingen bindingstid på medlemsskapet i Engleportalen.

 

Lite Månedsmedlemsskap // 900,- (1 Session Mnd)
Stort Månedsmedlemsskap // 4000,- (5 Sessions Mnd)
Lite Årsmedlemsskap // 10.000,- (12 Sessions År)

Bli kvalifisert Engle Coach i Engleportalen!

Gjennom kurset får du utviklet dine høysensitive coaching evner i kjærlighet. Kurset er tilrettelagt for alle, uavhengig av tidligere spirituell bakgrunn. Kurset ligger tilgjengelig for deg inne i Engleportalen.

 

Din Engle Guide!

Er du nysgjerrig på alt som beveger seg mellom himmel og jord?
Etter å ha vært i kontakt med engler hele livet, og praktisert som Spirituell Coach og Lærer i over 10 år, så har jeg hjulpet hundrevis av mennesker med å gjenfinne sin iboende kraft og potensiale. Kontakt meg gjerne om du har spørsmål knyttet til medlemsportalen eller andre ting. Gjør oppmerksom på at du må være medlem av portalen for å booke sessions:)

Kontakt Linn Angell:
E-post: [email protected]  SMS: 97891927